център за образование, кариера и развитие
+359 889 751229
+359 893 524014
+359 893 524015
Изберете форма на обучение:

Подготовка за кандидатстване след 7. клас

 Обучение

Подготовката по математика включва преговор на материала от 4. до 6. клас и едновременно с това усвояване на новите знания, включени в програмата за 7. клас.
Акцентите при работата са насочени към:

В процеса на подготовка се правят текущи изпитни тренинги, с цел проверка нивото на усвояемост на материала и отстраняване на пропуски. При приключване на обучението се провеждат обобщителни тренинги по изпитния формат, зададен от МОН. Ежеседмично се задават домашни работи, които се проверяват и връщат от преподавателя с отбелязване на индивидуални пропуски и препоръки за допълнителна работа.

Подготовката по български език и литература включва преговор на материала от 4. до 6. клас и усвояване на новите знания, включени в програмата за 7. клас.
Акцентите при работата са насочени към:

В процеса на подготовка се правят  текущи изпитни тренинги, с цел проверка нивото на усвояемост на материала и отстраняване на пропуски. При приключване на обучението се провеждат обобщителни тренинги по изпитния формат, зададен от МОН.
Ежеседмично се задават домашни работи, които се проверяват и връщат от преподавателя с отбелязване на индивидуални пропуски и препоръки за допълнителна работа.

Учебни материали

За нашите клиенти предлагаме още

(консултациите са безплатни и се провеждат съвместно с родителите на учениците)